Hoe kan ik mijn VIABUY Prepaid Mastercard card opzeggen?

Het spijt ons te horen dat u uw VIABUY-account wilt opzeggen en bieden onze excuses aan dat u niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Neem contact op met onze klantenservice door te bellen naar 0035228487424 of stuur ons een e-mail via ons contactformulier: https://secure.viabuy.com/contact/

Als alternatief, als u inlogtoegang heeft tot uw VIABUY online account, kunt u met ons chatten door op het tabblad Customer Service te klikken.

Ons klantenserviceteam bespreekt graag uw product- of servicegerelateerde zorgen en helpt u verder!