Wat moet ik doen om een nieuwe kaart na 3 jaar te krijgen?

60 dagen vóór de vervaldatum sturen wij u een e-mail om uw geregistreerde e-mailadres te bevestigen.

U kunt uw adres nu wijzigen onder het menu Instellingen nadat u zich heeft ingelogd: https://secure.viabuy.com/nl/login

Indien uw van adres niet veranderd bent, hoeft u geen actie te ondernemen en 45 dagen vóór de vervaldatum zullen wij een nieuwe kaart versturen naar uw geregistreerde woonadres.

Na activatie van uw nieuwe kaart zal het saldo overgedragen worden naar uw nieuwe kaart en de eerste kaart zal geblokkeerd worden.

Enige openstaande transacties zullen automatisch op uw nieuwe kaart bijgeschreven worden.