Kaart Bestellen

Wat zijn de kosten?

éénmalig uitgiftekosten EUR 69,90 en jaarlijkse accountkosten zijn EUR 19,90. Totale kosten: EUR 89.80: te betalen binnen 21 dagen ... Read more

Hoe lang moet ik op mijn kaart wachten?

Binnen Duitsland worden normale brieven meestal binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. Voor de rest van Europa, afhankelijk van uw locatie, kan dit 6 tot 14 ... Read more

Waarom wordt mijn e-mailadres of telefoonnummer niet geaccepteerd?

Als u in het verleden hetzelfde e-mailadres en/of mobiele telefoonnummer heeft gebruikt om een VIABUY account aan te maken, bent u niet toegestaan om ... Read more

Wat is BKR?

Bureau Krediet Registratie  (BKR) registreert kredieten, zoals een persoonlijke lening en afbetalingsregeling bij een postorder bedrijf. Het ... Read more

Naar welke landen kan de VIABUY prepaid Mastercard card bezorgd worden?

Wij kunnen de VIABUY prepaid Mastercard kaart allen binnen de EU versturen. De kaart is dus alleen voor EU-inwoners beschikbaar. ... Read more

Hoe kan ik een VIABUY prepaid Mastercard card bestellen?

Om een VIABUY prepaid Mastercard card te bestellen, ga naar https://www.viabuy.com, klik op https://www.viabuy.com/nl/get-your-card/selecteer-uw- ... Read more

Hoe oud moet ik zijn om een VIABUY prepaid Mastercard card te krijgen?

De VIABUY Mastercard kaart is beschikbaar voor iedereen boven 18 jaar. ... Read more

Hoe bestel ik een VIABUY prepaid Mastercard card?

Om een VIABUY prepaid Mastercard card te bestellen, gaat u naar https://www.viabuy.com/nl/home.html, klik op de link " Bestel uw kaart" : ... Read more

Kan ik een VIABUY prepaid Mastercard card aanvragen zonder controle van mijn inkomen?

Aangezien de VIABUY prepaid Mastercard card op een prepaid basis werkt, is de acceptatie niet afhankelijk van inkomen, nationaliteit of krediet ... Read more