Change Language
Dutch English French German Hungarian Italian Polish Portuguese Spanish

Zoek of contact ons

Hoe kan ik geld opnemen met mijn VIABUY Prepaid Mastercard card ?

U kunt wereldwijd contant geld opnemen bij een van de ongeveer 2 miljoen geldautomaten in meer dan 210 landen, die Mastercard® accepteren.

Zorg ervoor dat u een chip&pin geldautomaat gebruikt!

Gebruik deze link om een chip&pin geldautomaat in uw buurt te vinden: https://www.mastercard.us/en-us/consumers/get-support/find-nearest-atm.html