Hoe kan ik mijn IDV-level van IDV1 naar IDV2 veranderen?

Om uw identificatieniveau te verhogen van IDV1 naar IDV2 doorloopt u de volgende stappen:
1. Log in op uw rekening: https://secure.viabuy.com/login/
2. Ga naar de menuoptie Instellingen en klik op 'Uw identificatieniveau'
3. Klik op de knop: Upgrade identificatieniveau
4. Upload de kopieën van de vereiste documenten

Uw geüploade documenten worden binnen één werkdag geverifieerd.

Vereisten voor identificatiedocumenten:

• Kleurenscan of foto met hoge resolutie en met alle 4 randen goed zichtbaar
  • Zwart-wit kopieën worden niet geaccepteerd
  • Het document met foto moet door de overheid zijn uitgegeven, gelamideerd en nog geldig zijn
  • Het document met foto mag niet handgeschreven zijn
  • Papieren ID of asielaanvragen worden niet geaccepteerd

Geaccepteerde identificatiedocumenten:

• Paspoort.
  • ID kaart– enkel EU/EER
  • Verblijfsvergunning  – enkel EU/EER
  • Rijbewijs – enkel EU/EER

Vereisten voor documenten als bewijs van adres:

• Kleurenscan met hoge resolutie of fotokwaliteit. Zwart-wit kopieën worden niet geaccepteerd
  • Het geüploade document moet de naam en het adres van de kaarthouder vermelden
  • Het document moet de datum van uitgifte vermelden en de geldigheid is afhankelijk van het type document. Zie de lijst hieronder.
  • Het document moet een kopie zijn van een echte brief die via de gewone post is verzonden. Elektronisch afgegeven documenten (bijv. via e-mail) worden niet geaccepteerd

Wij kunnen alleen de onderstaande documenten accepteren:

• Achterkant van ID-kaart ( indien het adres vermeld is). Achterkant van verblijfsvergunning wordt niet geaccepteerd.
  • Afrekening van nutsvoorziening niet ouder dan 3 maanden (Gas-water-licht, of huistelefoon) die u per post heeft ontvangen
  • Actuele papieren bankafschrift niet ouder dan 6 maanden per post ontvangen of afgehaald aan de balie van de bank, voorzien van handtekening en stempel. Elektronisch uitgestelde afschriften of schermafbeeldingen worden niet geaccepteerd.
  • Kentekenbewijs van uw auto niet ouder dan 1 jaar (geen verzekeringspapieren)
  • Uittreksel bevolkingsregister met handtekening en stempel (geen digitaal verkregen kopie - e-mail/internet download) niet ouder dan 1 jaar