Hoe kan ik mijn kaart activeren?

Deze is uw eerste kaart:

Ga naar onze website, vul de activatie formulier in en klik op de knop Kaart Activeren:

https://secure.viabuy.com/nl/activate-card/

Deze is een vervangende kaart:

Log eerst in met uw gebruikelijke (vorige) kaart-ID van 9 cijfers en uw wachtwoord. Nadat u zich heeft aangemeld, wordt u gevraagd uw nieuwe kaart te activeren.
Volg de instructies op het scherm.

Mocht u problemen ondervinden, stuur ons een screenshot van het ingevulde formulier via: https://secure.viabuy.com/contact/