Hoe kan ik mijn PIN-code deblokkeren?

Om uw pincode na 3 keer foutief ingevoerd te hebben weer te deblokkeren, logt u zich in en vindt u onder het menupunt ‘Instellingen’ de mogelijkheid uw PIN te deblokkeren.

Nadat u de PIN code heeft gedeblokkeerd, gaat u naar een geldautomaat dat Mastercard accepteert om uw saldo te raadplegen of om een bedrag op te nemen. Daarna zal de PIN code succesvol gedeblokkeerd worden.

NOTA: Zorgt u er aub voor dat u een ‘ chip reader capable‘ geldautomaat gebruikt. U kunt de Mastercard locator gebruiken om een chip reader enabled geldautomaat in uw buurt te vinden: https://www.mastercard.co.uk/atm-locator.html