Kan ik een kaart voor vrienden of familie bestellen?

Wij bieden 2 soorten kaarten:

1.    Hoofdkaart: Elke kaart die is besteld via het bestelformulier op onze website, is een hoofdkaart.
  2.    Partnerkaart: Per hoofdkaart kunt u 3 extra kaarten bestellen die hetzelfde rekeningsaldo gebruiken als uw hoofdkaart. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld familieleden of vrienden.

Houd u er rekening mee dat partnerkaarten hetzelfde kaartsaldo en dezelfde kaartlimieten gebruiken als de hoofdkaart van de rekening. Iedereen met een partnerkaart heeft dus directe toegang tot hetzelfde tegoed op dezelfde rekening, zonder dat iedereen individueel aparte tegoeden hoeft te beheren.
In het geval u uw tegoed wel gescheiden wilt beheren van andere kaarten, adviseren wij u om extra hoofdkaarten te bestellen. Er kunnen maximaal 5 hoofdkaarten per persoon worden besteld in ons systeem.

Hoe besteld u uw partnerkaart:

1. Nadat u uw VIABUY Prepaid Mastercard card ® hebt geactiveerd en betaald, logt u in en gaat u naar " Instellingen"
  2. Klik in het linker menugedeelte op het item > Een partnerkaart bestellen
  3. Klik daarna op de knop Bestel een partnerkaart

‚ÄčHier kunt u maximaal drie extra partnerkaarten bestellen bij uw hoofdkaart.

De jaarlijkse extra bijdragen voor uw kaart die verschuldigd zijn, zullen automatisch in rekening worden gebracht en in mindering worden gebracht op uw hoofdkaartrekening, overeenkomstig onze Algemene Voorwaarden: https://www.viabuy.com/nl/service/algemene-voorwaarden.html