Klanten Werven Klanten

Hoeveel kan ik verdienen?

Voor elke klant die klant wordt via uw persoonlijke link en die zijn VIABUY Prepaid Mastercard card heeft besteld, geactiveerd en opgewaardeerd met ten ... Read more

Hoe kan ik iemand aanbevelen?

Waar kunt u uw persoonlijke aanbevelingslink vinden: U kunt uw persoonlijke link vinden in uw login-omgeving onder de menuoptie 'Instellingen' als ... Read more

Ik heb de bonus voor de aanbevolen klant niet ontvangen. Waarom?

Voor elke klant die klant wordt via uw persoonlijke link en die zijn VIABUY Prepaid Mastercard card heeft besteld, geactiveerd en opgewaardeerd met ten ... Read more