Hoe kan ik iemand aanbevelen?

Waar kunt u uw persoonlijke aanbevelingslink vinden:

U kunt uw persoonlijke link vinden in uw login-omgeving onder de menuoptie 'Instellingen' als u bent ingelogd op uw account:  https://secure.viabuy.com/login/

Hoe kunt u uw persoonlijke aanbevelingslink gebruiken:

Ga naar de menuoptie 'Instellingen' en klik aan de linkerkant op Klant aanbevelen. U kunt uitsluitend deze link gebruiken voor uw VIABUY aanbevelingen. Kopieer gewoon uw link en post het samen met uw VIABUY-aanbeveling op de sociale netwerken waar u lid van bent, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn, of plak het in uw persoonlijke e-mails.