Hoe kan ik mijn saldo raadplegen?

U kunt uw saldo en al uw transacties bekijken door u op uw account in te loggen, onder het menu MIJN KAART.

Om eerdere transacties weer te geven, selecteer de gewenste periode met behulp van de optie "Aangepaste reeks".

Voor het weergeven van de dynamische inhoud van onze website door uw browser, is het nodig dat u Java-Script hebt ingeschakeld in de instellingen van uw browser. Hier vindt u de instructies over hoe u de JavaScript kunt activeren: http://www.enable-javascript.com/nl/