Producten

Wat is het verschil tussen de zwarte en de gouden kaart?

Beide kaarten zijn identiek en verschillen alleen in kleur. Kies tussen hoogwaardig goud of mat zwart – de hoge acceptatiegraad en exclusieve ... Read more

Kan ik een kaart voor vrienden of familie bestellen?

Wij bieden 2 soorten kaarten:    Hoofdkaart: Elke kaart die is besteld via het bestelformulier op onze website, is een hoofdkaart.    ... Read more

Welke voordelen heeft de VIABUY prepaid Mastercard card?

De VIABUY Prepaid Mastercard card is de slimme en makkelijke manier om uw geld te beheren. In plaats van contant geld mee te dragen, biedt de VIABUY ... Read more

Hoe kan ik aanvullende of partner kaarten bestellen?

Nadat u uw VIABUY Prepaid Mastercard card ® heeft geactiveerd en betaald, log in en ga naar 'Instellingen'. Klik in het linker menugedeelte ... Read more