Hoe kan ik aanvullende of partner kaarten bestellen?

Nadat u uw VIABUY Prepaid Mastercard card ® heeft geactiveerd en betaald, log in en ga naar 'Instellingen'.

Klik in het linker menugedeelte op het item > Een partnerkaart bestellen, klik daarna op de knop ‘Bestel een partnerkaart’.

U kunt maximaal drie extra partnerkaarten bestellen bij uw hoofdkaart.

De jaarlijkse extra bijdragen worden automatisch afgeschreven van uw hoofdkaart.