Veiligheid

Ik ben mijn kaart kwijt. Hoe kan ik een nieuwe krijgen?

Neem alstublieft direct contact met ons op en bel ons 00800 hotline nummer: 0080048437776 U kunt uw kaart blokkeren en vervangen ook door u op uw ... Read more

Ik ben mijn PIN vergeten. Hoe krijg ik een nieuwe?

In uw VIABUY online account, klik op “Instellingen” en ga naar PIN herinnering. De PIN wordt weer via SMS gestuurd. ... Read more

Zijn mijn aankopen verzekerd?

De handelaar heeft 30 dagen om het product te leveren. Als u na 30 dagen geen product en geen reactie heeft ontvangen van de handelaar, kunnen wij een ... Read more

Er staan ongeautoriseerde transacties op mijn kaart. Wat kan ik doen?

Indien er ongeautoriseerde transacties zijn uitgevoerd met uw kaart, moeten wij uw kaart blokkeren en vervangen met een nieuwe kaart met nieuwe nummers ... Read more

Waarom ontvang ik geen SMS met de PIN-code/mTan?

Zorg eerst ervoor dat uw geregistreerde mobiele telefoonnummer correct is. Dan controleert u a.u.b de volgende: -Het beveiligingssoftware of anti-virus is ... Read more

Kan ik mijn PIN-code wijzigen?

Het is helaas onmogelijk om de PIN-code te wijzigen. ... Read more

AVG (GDPR): Hoe kan ik mijn rechten uitoefenen?

Als u een van uw AVG-rechten wilt uitoefenen, stuur dan een verzoek hiervoor naar data@viabuy.com ... Read more

hoe deblokkeer ik de cvc code?

Als u drie of meer keer een onjuiste CVV-code invoert, dan wordt uw kaart geblokkeerd. Om de CCV-code te ontgrendelen en uw kaart weer te kunnen gebruiken, ... Read more

Wanneer krijg ik mijn PIN-code?

U ontvangt de PIN code via SMS tijdens de activatie van uw kaart. ... Read more

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Klik op: https://secure.viabuy.com/nl/reset-password Volg dan de instructies op het scherm.   ... Read more

Is de kaart 3D secure?

Ja. Uw VIABUY kaart ondersteunt Mastercard SecureCode. Hoe werkt het? Wanneer een online winkel of service om verificatie via Mastercard SecureCode ... Read more

Hoe past VIABUY de AVG (GDPR) toe?

VIABUY compromitteert zich de persoonsgegevens van de klant te beschermen en ervoor te zorgen dat deze op een professionele wijze worden verwerkt. VIABUY ... Read more

Kan ik de PIN code via e-mail of post ontvangen?

Nee, om veiligheids en- privacy redenen kunnen wij de PIN code enkel via SMS versturen naar uw mobiele telefoonnummer. ... Read more

Ik heb mijn PIN code niet ontvangen.

De PIN code werd via SMS naar uw telefoon verstuurd tijdens het activeringsproces van de kaart. Om een PIN herinnering aan te vragen doorloopt u de ... Read more

Is mijn geld veilig?

Zeker! Crosscard S.A. is geautoriseerd door de Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF) voor de uitgifte van elektronisch geld, onder ... Read more

Mijn kaart is beschadigd, kan ik een nieuwe krijgen?

Als uw kaart beschadigd/ verloren/ gestolen is, kunnen wij u een vervangende kaart opsturen tegen een vergoeding van 10 EUR, overeenkomstig onze Algemene ... Read more

Wat is AVG (GDPR)?

De EU Algemene verordening gegevensbescherming (General Data Protection Regulation – GDPR) is een regelgeving die een uniform simpel kader aanbrengt ... Read more

AVG (GDPR): Wat betekent dit voor mij?

Onder de AVG kunnen klanten hun "rechten van gegevenssubjecten" uit te oefenen. Dit zijn: Het recht op informatie Het recht op toegang Het recht ... Read more

Ben ik beveiligd tegen ongewilde betalingen met mijn contactless kaart?

Om contactless te betalen moet de kaart zeer dicht bij de betaalterminal worden gehouden (max. 4 cm afstand). Onbedoelde betalingen zijn net zo ... Read more

Heb iets besteld maar geen product ontvangen

Als u binnen 30 dagen geen product heeft ontvangen en u geen oplossing krijgt van de handelaar, neem contact met ons op: https://secure.viabuy.com/ ... Read more