Veiligheid

Ik ben mijn kaart kwijt. Hoe kan ik een nieuwe krijgen?

Neem alstublieft direct contact met ons op en bel ons 00800 hotline nummer: 0080048437776 Dit telefoonnummer is 24 uur bereikbaar 7 dagen per week, ... Read more

Er staan ongeautoriseerde transacties op mijn kaart. Wat kan ik doen?

Neem alstublieft direct contact met ons op en bel ons 00800 hotline nummer: 0080048437776 Dit telefoonnummer is 24 uur bereikbaar 7 dagen per week, ... Read more

Waarom ontvang ik geen SMS met de PIN-code/mTan?

Is het geregistreerde mobiele nummer correct? Ja? Dan controleert u a.u.b de volgende: -Het beveiligingssoftware of anti-virus is uitgeschakeld -Alle ... Read more

Ik ben mijn PIN vergeten. Hoe krijg ik een nieuwe?

Logt u zich op uw VIABUY account, klik op “Instellingen” en ga naar PIN herinnering. U zult de PIN code via SMS ontvangen. ... Read more

Is mijn geld veilig?

De uitgifte van elektronisch geld wordt door de EMR 2011 (Electronich Money Regulations) die de tweede EU-REG (2EMD) implementeren en die in september 2009 ... Read more

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Gaat u naar www.viabuy.com, klik op Login en dan op „Uw wachtwoord resetten“. Volg dan de instructies op het scherm. ... Read more

AVG (GDPR): Hoe kan ik mijn rechten uitoefenen?

Als u een van uw AVG-rechten wilt uitoefenen, stuur dan een verzoek hiervoor naar data@viabuy.com ... Read more

Wanneer krijg ik mijn PIN-code?

U ontvangt de PIN code via SMS tijdens de activatie van uw kaart. ... Read more

Mijn kaart is beschadigd, kan ik een nieuwe krijgen?

Als uw kaart beschadigd/ verloren/ gestolen is, kunnen wij u een vervangende kaart opsturen tegen een vergoeding van 25 EUR, overeenkomstig onze Algemene ... Read more

Hoe kan ik mijn PIN-code wijzigen?

Nee, het is helaas onmogelijk om de PIN-code te wijzigen. ... Read more

Ik heb mijn PIN code niet ontvangen.

De PIN code werd via SMS naar uw telefoon verstuurd tijdens het activeringsproces van de kaart. Om een PIN herinnering aan te vragen doorloopt u de ... Read more

AVG (GDPR): Wat betekent dit voor mij?

Onder de AVG kunnen klanten hun "rechten van gegevenssubjecten" uit te oefenen. Dit zijn: Het recht op informatie Het recht op toegang Het recht ... Read more

Kan ik de PIN code via e-mail of post ontvangen?

Nee, om veiligheids en- privacy redenen kunnen wij de PIN code enkel via SMS versturen naar uw geregistreerde mobiele telefoonnummer. ... Read more

Hoe past VIABUY de AVG (GDPR) toe?

VIABUY compromitteert zich de persoonsgegevens van de klant te beschermen en ervoor te zorgen dat deze op een professionele wijze worden verwerkt. VIABUY ... Read more

Ben ik beveiligd tegen ongewilde betalingen met mijn contactless kaart?

Om contactless te betalen moet de kaart zeer dicht bij de betaalterminal worden gehouden (max. 4 cm afstand). Onbedoelde betalingen zijn net zo ... Read more

Waarom hoef ik niet altijd mijn PIN-code in te voeren als ik contactless betaal?

In de meeste Europese landen wordt u alleen om uw PIN-code gevraagd boven EUR 25. Dit is sneller dan met contant geld betalen, en omdat u uw contactless ... Read more

Wat is de CVC code en waar vind ik die?

De CVC-code is te vinden op de achterkant van uw VIABUY Prepaid Mastercard card naast het handtekeningveld. CVC is een acroniem dat staat voor Card ... Read more

Wat is AVG (GDPR)?

De EU Algemene verordening gegevensbescherming (General Data Protection Regulation – GDPR) is een regelgeving die een uniform simpel kader aanbrengt ... Read more

Is de kaart 3D secure?

Ja. Uw VIABUY kaart ondersteunt Mastercard SecureCode. Hoe werkt het? Wanneer een online winkel of service om verificatie via Mastercard SecureCode ... Read more

Zijn mijn aankopen verzekerd?

Wij zijn niet verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, veiligheid, rechtmatigheid of enig ander aspect van de goederen of diensten die met Uw Prepaid ... Read more

Zijn mijn aankopen verzekerd?

Wij bieden helaas geen verzekering voor aankopen. Wij nemen aan, dat alle transacties die zijn aangegaan met Uw Kaart of Rekeninggegevens, zijn gemaakt ... Read more