Er staan ongeautoriseerde transacties op mijn kaart. Wat kan ik doen?

Neem alstublieft direct contact met ons op en bel ons 00800 hotline nummer: 0080048437776

Dit telefoonnummer is 24 uur bereikbaar 7 dagen per week, wij blokkeren de card dan direct.

Daarna sturen wij u een vervangende card en PIN.

Als u uw 9-cijferige kaart- ID weet, kunt U uw kaart blokkeren en vervangen door u zich op uw account in te loggen-> Instellingen-> Verloren of gestolen.

Alternatief, neem contact met ons op via service.nl@viabuy.com. Zorg a.u.b ervoor dat u uw verzoek van uw bij VIABUY geregistreerde e-mailadres stuurt zodat wij u verder kunnen helpen.

In geval dat u ons informeert dat er ongeautoriseerde transacties zijn uitgevoerd met uw kaart(gegevens) zijn wij genoodzaakt uw kaart te blokkeren en vervangen om verder misbruik te voorkomen. Voor vervangende kaarten en geschillen brengen wij een vergoeding van 10 euro in rekening, overeenkomstig onze Algemene Voorwaarden.