Er staan ongeautoriseerde transacties op mijn kaart. Wat kan ik doen?

Indien er ongeautoriseerde transacties zijn uitgevoerd met uw kaart, moeten wij uw kaart blokkeren en vervangen met een nieuwe kaart met nieuwe nummers zodat de handelaar(s) geen toegang meer tot uw kaartgegevens hebben.

U kunt de kaart zelf laten vervangen vanaf het menu Instellingen in uw VIABUY account of bel het hotline nummer 0080048437776

Indien u uw 9-cijferige account ID niet bij de hand heeft of u kunt niet meer inloggen, neem contact met ons op : https://secure.viabuy.com/contact/