Is het geregistreerde mobiele nummer correct? Ja? Dan controleert u a.u.b de volgende:
-Het beveiligingssoftware of anti-virus is uitgeschakeld
-Alle messenger aplicaties die invloed op uw SMS instellingen hebben zijn uitgeschakeld
-Controleert u uw telefoon of software voor speciale instellingen die de ontvangst van automatische SMS'en mogelijk maken.

Indien dit ook niet gaat, neem contact met uw telefoon provider op en vraag waarom u geen automatische SMS'en kunt ontvangen.