Neem alstublieft direct contact met ons op en bel ons 00800 hotline nummer: 0080048437776

Dit telefoonnummer is 24 uur bereikbaar 7 dagen per week, wij blokkeren de card dan direct.

Daarna sturen wij u een vervangende card en PIN.

Als u uw 9-cijferige kaartrekeningnummer kent, kunt U uw kaart blokkeren en vervangen door u zich op uw account in te loggen-> Instellingen-> Verloren of gestolen.

Alternatief, neem contact met ons op via service.nl@viabuy.com. Zorg aub ervoor dat u uw verzoek van uw bij VIABUY geregistreerde e-mailadres stuurt zodat wij u verder kunnen helpen.

Nadat u de vervangende kaart via de website geactiveerd heeft, storten wij het tegoed van uw oude kaart op de nieuwe kaart.