Change Language
Dutch English French German Hungarian Italian Polish Portuguese Spanish

Viabuy service center

Miért ellenőrizze harmadik fél-számlákat?

A nem a saját nevén lévő bankszámláról (harmadik fél számlája) történő feltöltési lehetőséget kizárólag a VIABUY Prepaid Mastercard biztosítja. 

Tekintettel a bonyolult kockázatkezelési rendszerre, amely lehetővé teszi ennek a funkciónak a működését, felhívjuk a figyelmét az alábbiakra: 

• Amikor egy harmadik félhez tartozó bankszámláról első alkalommal érkezik feltöltés az Ön VIABUY Prepaid Mastercard számlájára, akkor bizonyos körülmények között ELŐFORDULHAT, hogy automatikusan visszatartjuk a pénzt egy 14 napos ellenőrzési időszakra. 

• Egy bankszámlát akkor tekintünk harmadik félhez tartozó számlának, ha a számlatulajdonos neve nem egyezik meg pontosan az Ön VIABUY Prepaid Mastercard kátyaszámlájához tartozó kártyabirtokos nevével. 

Ha a saját számlájáról küldött pénzt tévedésből visszatartottuk

• Elküldheti nekünk a befizetési igazolás másolatát, amelyen szerepel az Ön neve és a tranzakció végrehajtásához használt számla száma. Ha a dokumentum megfelelő és jó minőségű, akkor kézi beavatkozással feloldhatjuk az összeget, és az egyből elérhetővé válik kártyája egyenlegén. Ez például olyan esetben fordulhat elő, ha Ön házasságkötés után megváltoztatta a vezetéknevét vagy valakivel közös bankszámlája van. 

Ha a saját bankszámlájáról küld pénzt, amely azonban nem a saját nevén van

• Meg kell várnia az ellenőrzési időszak végét. Ezután a bankszámla automatikusan felkerül az Ön ellenőrzött bankszámláinak listájára. Az ugyanerről a számláról érkező jövőbeni tranzakciókat általában nem tartjuk vissza, és azok automatikusan jóváírásra kerülnek a számláján. 

Ha megkérte a munkaadóját, hogy a fizetését a VIABUY kártyájára fizesse be

• Ha elküldi nekünk a megfelelő bérkifizetési igazolást, amelyen szerepelnek a küldő bankszámla adatai, valamint az átutalás összege és célja (munkabér az Ön nevére), akkor kézi beavatkozással feloldhatjuk az összeget, és az egyből elérhetővé válik kártyája egyenlegén. 

Reméljük, hogy számíthatunk megértésére ezzel a biztonsági intézkedéssel kapcsolatban, amely végső soron minden ügyfelünk érdekét szolgálja.